Πρώτο Trailer Απο Το "Coming Through the Rye"

0

Η Samuel Goldwyn Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Coming Through the Rye", το δραματικό φίλμ του James Steven Sadwith, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Ο 16χρονος Jamie Schwartz θέλει απεγνωσμένα να γίνει ένας περπατημένος έφηβος. Δυστυχισμένος στο εσωτερικό σχολείο αρρένων, ονειρεύεται ότι κάποια στιγμή θα υποδυθεί στον κινηματογράφο και το Broadway τον Holden Caulfield, τον πολύπλοκο και αποξενωμένο χαρακτήρα απο την εμβληματική νουβέλα The Catcher in the Rye. Ο Jamie διασκευάζει τη νουβέλα σε θεατρικό έργο και ταξιδεύει στα βουνά του New Hampshire, αναζητώντας τον μοναχικό συγγραφέα του βιβλίου, JD Salinger. Στην πορεία θα συναντήσει την ντόπια DeeDee Gorlin και μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι στο νόημα της φιλίας, το σέξ, την αγάπη και την απώλεια."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο James Steven Sadwith, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Chris Cooper, Adrian Pasdar, Alex Wolff, Stefania LaVie Owen, Amy Parrish, Eric Nelsen, Kabby Borders, Michael Siberry, Robert C. Treveiler, Joshua Brady, Zephyr Benson.

Με υπόβαθρο τη νουβέλα "The Catcher in the Rye" που έγραψε ο J.D. Salinger στις αρχές της δεκαετίας του 50', ο σκηνοθέτης James Steven Sadwith προσπαθεί να αποσαφηνίσει τους λόγους για τους οποίους ο μοναχικός-μυστηριώδης συγγραφέας δεν ήθελε η νουβέλα του να μεταφερθεί στο σανίδι ή την οθόνη.

Το "Coming Through the Rye" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 14 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.