Πρώτο Trailer Απο Το "Colonia"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Colonia", την δραματική ταινία του Florian Gallenberger, που εστιάζει σε μια αίρεση που δρούσε στην Χιλή την εποχή του δικτάτορα Pinochet.

"Το φίλμ αφηγείται την ιστορία της Lena και του Daniel, ένα νεαρό ζευγάρι που βρίσκεται μπλεγμένο στο στρατιωτικό πραξικόπημα της Χιλής το 1973. Ο Daniel απάγεται απο την μυστική αστυνομία του Pinochet και η Lena τον εντοπίζει σε μια "σφραγισμένη" περιοχή στο Νότο της Χώρας, που ονομάζεται Colonia Dignidad. Η Colonia αυτοπροσδιορίζεται σαν μια φιλανθρωπική αποστολή, ηγούμενη απο τον λαϊκό ιεροκήρυκα Paul Schäfer, όμως στην πραγματικότητα είναι ένα μέρος απο το οποίο δεν κατάφερε να αποδράσει ποτέ κανείς. Η Lena αποφασίζει να εισέλθει στην αίρεση, σε μια προσπάθεια να βρεί τον Daniel."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Florian Gallenberger ("Tango Berlin", "Quiero ser"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Torsten Wenzel.

Πρωταγωνιστούν οι Daniel Brühl ("Inglourious Basterds", "Rush"), Emma Watson ("Harry Poter", "Noah"), Mikael Nyqvist ("The Girl with the Dragon Tattoo"), Julian Ovenden, Vicky Krieps, Martin Wuttke, Richenda Carey, August Zirner, Jeanne Werner.

To "Colonia" θα κάνει πρεμιέρα στη Γερμανία τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.