Πρώτο Trailer Απο Το "Colewell"

0

H Gravitas Ventures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Colewell", το δραματικό, ανεξάρτητο φίλμ του Tom Quinn.

"Στην μικρή πόλη του Colewell στην Pennsylvania, οι κάτοικοι μαζεύονται στο ταχυδρομείο για την αλληλογραφία τους και για να κουτσομπολέψουν, καθώς οι ημέρες παιρνούν ήσυχα και γαλήνια. Αυτό μέχρι που γίνονται γνωστά τα νέα για το κλείσμο του ταχυδρομείου. Η αγαπημένη υπάλληλος του ταχυδρομείου Nora (Karen Allen) θα πρέπει να παλέψει για την δουλειά της, ενώ την ίδια ώρα συλλογίζεται τις επιλογές που έκανε στο παρελθόν και που την κράτησαν στο Colewell για τόσα πολλά χρόνια. Συγκινητικό και με μια δόση μελαγχολίας, το εύγλωττο φίλμ του Tom Quinn αποτελεί φόρορ τιμής στη ζωή στις μικρές πόλεις και τα ήσυχα συναισθήματα που έρχονται με νοσταλγία και μνήμες απο το παρελθόν.
Εμφυσώντας στον χαρακτήρα της ακεραιότητα και χάρη, η Karen Allen συλλαμβάνει την προσωπική και συχνά ιδιωτική μάχη που προκύπτει στα ώριμα στάδια της ζωής, με τις αναπάντεχες αλλαγές."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tom Quinn ("The New Year Parade"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Karen Allen, Hannah Gross, Kevin J. O’Connor, Craig Walker, Malachy Cleary, Daniel Jenkins, Alyssa Bresnahan, Tobias Segal, Juney Smith.

Το "Colewell" που έχει αποσπάσει δυο υποψηφιότητες για τα φετινά Βραβεία Spirit Awards, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στον Δεκέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.