Πρώτο Trailer Απο Το "Cold Pursuit"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Cold Pursuit", την αμερικανική διασκευή της νορβηγικής ταινίας "Kraftidioten" ("In Order Of Disappearance"), που κυκλοφόρησε το 2014 με πρωταγωνιστή τον Stellan Skarsgård. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα θρίλερ εκδίκησης, με κατάλευκο σκηνικό και με στοιχεία μαύρης κωμωδίας, κάτι που ίσως να έχει σαν αποτέλεσμα ένα πιο ενδιαφέρον φίλμ απο αυτά που μας συνηθίσει ο Liam Neeson τα τελυταία χρόνια.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Nels Coxman (Liam Neeson), έναν οικογενειάρχη που ζεί μια ήσυχη ζωή με την σύζυγο του (Laura Dern). Όλα όμως θα αλλάξουν ύστερα απο τον ξαφνικό και μυστηριώδη θάνατο του γιού τους. Η αναζήτηση του Nels για δικαιοσύνη θα εξελιχθεί σε ενα κυνήγι εκδίκησης, αναζητώντας τον Viking (Tom Bateman), έναν έμπορο ναρκωτικών, που ο Nels θεωρεί πως συνδέεται με τον θάνατο του γιού του. Καθώς οι συνεργάτες του Viking εξαφανίζονται ένας προς έναν, ο Nels μετατρέπεται απο ιδανικός πολίτης σε ψυχρό εκδικητή, που δεν αφήνει τίποτε και κανέναν να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Hans Petter Moland ("In Order Of Disappearance"), ο οποίος σκηνοθέτησε και το Νορβηγικό φίλμ, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Frank Baldwin. Πρωταγωνιστούν οι Liam Neeson, Laura Dern, Emmy Rossum, Tom Bateman, William Forsythe, Julia Jones, Raoul Max Trujillo, Domenick Lombardozzi, Aleks Paunovic, Elysia Rotaru.

Το "Cold Pursuit" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Φερβουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.