Πρώτο Trailer Απο Το "Close"

0

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί δραματικά οι ταινίες με γυναίκες δολοφόνους-εκδικητές, μια τάση που δυστυχώς δεν έχει συνοδευτεί απο ενα αξιόλογο φίλμ, κάτι που το Netflix φιλοδοξεί να ανατρέψει με το "Close" (αν και δεν το βλέπουμε). Αν και η Noomi Rapace έχει αποδείξει στο παρελθόν οτι μπορεί να διαχειριστεί με επιτυχία τους action ρόλους, το φίλμ της Vicky Jewson δεν φαίνεται να έχει να προσφέρει κάτι το καινούργιο στο είδος.

"Βασισμένο στην ζωή της πρώτης γυναίκας-σωματοφύλακα, Jacquie Davis, το φίλμ ακολουθεί την Sam (Noomi Rapace), μιας ειδικός στην αντιτρομοκρατία, που αναλαμβάνει την προστασία της Zoe (Sophie Nélisse), μια νεαρής και πλούσιας κληρονόμου. Αν και φαινομενικά η δουλειά μοιάζει σαν babysitting, μια βίαιη απόπειρα απαγωγής, αναγκάζει και τις δυο γυναίκες να τραπούν σε φυγή. Τώρα θα πρέπει να αφαιρέσουν κάποιες ζωές ή να χάσουν τις δικές τους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Vicky Jewson ("Lady Godiva"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Rupert Whitaker ("Born of War"). Πρωταγωνιστούν οι Noomi Rapace, Sophie Nélisse, Indira Varma, Eoin Macken, Charley Palmer Rothwell, Akin Gazi, Huw Parmenter, George Georgiou, Christopher Sciueref.

Το "Close" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 18 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Close"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.