Πρώτο Trailer Απο Το "City of Lies"

0

Η Global Road Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "City of Lies", το δραματικό φίλμ του Brad Furman, που εστιάζει στους φόνους των αστέρων της hip hop, Notorious B.I.G. και Tupac Shakur.

"Βασισμένο στις αληθινές ιστορίες, γύρω απο τις διαβόητες και άλυτες υποθέσεις της πρόσφατης ιστορίας, το CITY OF LIES είναι ένα προκλητικό θρίλερ που αποκαλύπτει μια ακυκλοφόρητη ματιά στον φόνο του The Notorious B.I.G., που ήρθε λίγο μετά τον θάνατο του Tupac. Ο ντετέκτιβ του Los Angeles Russell Poole (Johnny Depp) έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην προσπάθεια να λύσει την μεγαλύτερη του υπόθεση, όμως ύστερα απο δυο δεκαετίες, η έρευνα παραμένει ανοικτή. Ο ‘Jack’ Jackson (Forest Whitaker), ένας απελπισμένος δημοσιογράφος που προσπαθεί να σώσει την φήμη του και την καριέρα του, είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει το γιατί. Αναζητώντας την αλήθεια, οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξετυλίγουν έναν ιστό θεσμικής διαφθοράς και ψεμάτων. Ανένδοτοι στο κυνηγητό τους, αυτοί οι δυο αποφασισμένοι άνδρες απειλούν να ξεσκεπάσουν την συνομωσία και να ραγίσουν τα θεμέλια της Αστυνομίας του Los Angeles και μιας ολόκληρης πόλης."

Πρώτο Trailer Απο Το "City of Lies"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Brad Furman ("The Lincoln Lawyer", "The Infiltrator"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Christian Contreras ("Coming Up"), βασισμένος στη νουβέλα του Randall Sullivan.

Πρωταγωνιστούν οι Johnny Depp, Forest Whitaker, Toby Huss, Shea Whigham, Dayton Callie, Neil Brown Jr., Louis Herthum, Xander Berkeley, Melanie Benz.

Το "City of Lies" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.