Πρώτο Trailer Απο Το "Christine"

0

Η The Orchard κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Christine", το βιογραφικό δράμα του Antonio Campos, που είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία.

"H Christine, πάντα το πιο έξυπνο άτομο στο δωμάτιο, στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζεται, νιώθει ότι είναι προορισμένη για μεγαλύτερα πράγματα και αναζητά μια καλύτερη θέση σε ένα μεγαλύτερο σταθμό. Οντας μια επίδοξη παρουσιάστρια ειδήσεων με έμφαση στις λεπτομέρειες και με έντονο ενδιαφέρον στην κοινωνική δικαιοσύνη, βρίσκεται συνεχώς σε σύγκρουση με την διευθύντρια της, η οποία αναζητά τις πιο ζουμερές ιστορίες που θα ανεβάσουν την τηλεθέαση. Ταλαιπωρημένη απο την έλλειψη αυτοπεποίθησης και τα προσωπικά προβλήματα, η Christine θα αναθαρρήσει όταν θα συνάψει σχέση με έναν συνάδελφο της, μια σχέση που όμως θα εξελιχθεί σε έναν ακόμη μονόπλευρο έρωτα. Απογοητευμένη, καθώς ο κόσμος της συντρίβεται ξανά, η Christine θα πάρει μια σκοτεινή και αναπάντεχη στροφή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Antonio Campos ("Simon Killer"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Craig Shilowich.

Πρωταγωνιστούν οι Rebecca Hall ("The Prestige"), Michael C. Hall ("Dexter"), Tracy Letts ("Homeland"), Maria Dizzia ("Orange Is The New Black"), Timothy Simons ("Veep"), J. Smith-Cameron ("Margaret"), Maria Dizzia, John Cullum, David Alexander, Kim Shaw.

To "Christine" που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance με πολύ καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Οκτώβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.