Πρώτο Trailer Από Το "Chaos Walking"

0

Υστερα απο συνεχείς αναβολές και καθυστερήσεις, η Lionsgate κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο trailer από το "Chaos Walking", την κινηματογραφική μεταφορά της τριλογίας βιβλίων φαντασίας που έγραψε ο Patrick Ness. Το πρώτο trailer μας άφησε θετικές εντυπώσεις, καθώς φανερώνει μια καλογυρισμένη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, με όμορφη κινηματογράφηση και υψηλό επίπεδο παραγωγής.

"Σε μια αποικία με το όνομα Νέος Κόσμος, ο Todd (Tom Holland) μεγάλωσε πιστεύοντας πως ένα παθογόνο σκότωσε όλες τις γυναίκες και απελευθέρωσε το Noise. Από την στιγμή που οι έποικοι μολύνθηκαν με το μικρόβιο Noise, ο Todd μπορεί να ακούει ότι σκέφτονται οι άλλοι και οι άλλοι ότι σκέφτεται αυτός. Λίγο αργότερα πέφτει πάνω σε ένα κύμα σιωπής και σύντομα ανακαλύπτει πως η πηγή της ησυχίας είναι η Viola (Daisy Ridley), μια μυστηριώδης γυναίκα, η πρώτη που συναντά στη ζωή του. Καθώς ο Todd καταδιώκεται από τον φανατικό Mayor Prentiss (Mads Mikkelsen), οι δυο τους ανακαλύπτουν την μυστική ιστορία του κόσμου τους."

Πρώτο Trailer Από Το "Chaos Walking"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Doug Liman ("The Bourne Identity", "Jumper", "Edge of Tomorrow"), ενώ το σενάριο που αρχικά έγραψε ο Charlie Kaufman ("Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "Being John Malkovich"), αναθεώρησε η Jamie Linden ("Money Monster"), βασισμένη στο πρώτο βιβλίο της τριλογίας, το "The Knife of Never Letting Go".

Πρώτο Trailer Από Το "Chaos Walking"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Todd Hewitt βρίσκεται ο Tom Holland (The Impossible", "Spider-Man: Homecoming"), ενώ η Daisy Ridley ("Star Wars: The Force Awakens") υποδύεται την Viola Eade. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Mads Mikkelsen ("Valhalla Rising"), David Oyelowo ("Selma"), Demián Bichir ("The Hateful Eight"), Kurt Sutter ("Sons of Anarchy"), Cynthia Erivo, Nick Jonas, Olunike Adeliyi.

Το "Chaos Walking" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά της Αμερικής στις 22 Ιανουαρίου του νέου έτους, μια ημερομηνία που πιθανότατα θα αλλάξει και πάλι.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Chaos Walking"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.