Πρώτο Trailer Απο Το "Cell"

0

Η Saban Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Cell", την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Stephen King, που κυκλοφόρησε το 2006.

"Στο αεροδρόμιο της Βοστώνης, ο Clay (Cusack) γίνεται μάρτυρας μιας σκηνής χάους, όταν ένα ηλεκτρονικό σήμα μετατρέπει τους εκατοντάδες χρήστες κινητών σε εξαγριωμένους δολοφόνους. Απεγνωσμένος να βρεί την αποξενωμένη γυναίκα του και τον γιό του, ο Clay ενώνει τις δυνάμεις του με ένα οδηγό τρένου και ρίχνονται στη μάχη αντιμέτωποι με την ορδή των ακούσιων δολοφόνων, την ίδια ώρα που η πόλη πέφτει σε μια αποκαλυπτική παράνοια."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tod Williams (“Paranormal Activity 2”), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Adam Alleca ("The Last House on the Left"), βασισμένος στη νουβέλα του Stephen King.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Clay Riddell θα βρεθεί ο John Cusack, ενώ ο Samuel Jackson υποδύεται τον Tom McCourt, ενα μηχανικό και πρώην στρατιωτικό που μαζί με τον χαρακτήρα του Cusack εγκαταλείπουν τη Βοστώνη, ύστερα απο τον πανικό που προκαλεί το μυστηριώδες σήμα στα κινητά τηλέφωνα.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Isabelle Fuhrman, Stacy Keach, Lloyd Kaufman, Griffin Freeman, E. Roger Mitchell, Alex ter Avest, Michael Beasley, Catherine Dyer, Rey Hernandez και Joshua Mikel.

Μετά απο το υποτιμημένο “1408”, που κυκλοφόρησε το 2007, ο John Cusack και ο Samuel Jackson ξανασυνεργάζονται σε μια ακόμη ιστορία του Stephen King, που δυστυχώς φαντάζει πολύ κατώτερη απ΄'οτι περιμέναμε.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 10 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.