Πρώτο Trailer Απο Το "Capone" Με Τον Tom Hardy

0

Η Vertical Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Capone", την βιογραφική ταινία του Josh Trank που αρχικά είχε τον τίτλο "Fonzo". Αν και το φιλμ ξεκίνησε την παραγωγή του με διαφορετικές φιλοδοξίες, τελικά θα κυκλοφορήσει απευθείας σε video on demand, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα σκοτεινό δράμα, που ρίχνει φως σε μια άγνωστη περίοδο της ζωής του διαβόητου γκάνγκστερ, με άγρια ατμόσφαιρα και τον μεταμορφωμένο Tom Hardy να φαντάζει ιδανικός στο ρόλο του.

"O Al "Fonzo" Capone υπήρξε ο απόλυτος άρχοντας του Chicago, μέσα απο την βία και την τρομοκρατία, κατά την διάρκεια της εποχής της ποταπαγόρευσης. Η ιστορία ρίχνει μια μοναδική ματιά στον Al Capone στην ηλικία των 47 ετών. Υστερα απο σχεδόν μια δεκαετία στην φυλακή, η άνοια αρχίζει να σαπίζει το μυαλό του. Το παρελθόν γίνεται παρόν, καθώς ανατριχιαστικές αναμνήσεις απο το βίαιο και ωμό παρελθόν του αναμειγνύονται με την ζωή του στο παρόν."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Josh Trank ("Chronicle", "The Fantastic Four"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο.

Στο ρόλο του Al Capone βρίσκεται ο Tom Hardy ("Mad Max: Fury Road", "The Revenant"), ενώ την σύζυγο του Mae, υποδύεται η Linda Cardellini ("Bloodline"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Matt Dillon ("Crash"), Kyle MacLachlan ("Twin Peaks"), Jack Lowden ("Dunkirk") και Katherine Narducci ("The Sopranos").

Το "Capone" θα διατεθεί μέσα απο τις digital πλατφόρμες στις 12 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.