Πρώτο Trailer Απο Το "Bombshell"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Bombshell", το δραματικό φίλμ του Jay Roach που εστιάζει στην υπόθεση του σκανδάλου του Roger Ailes στο Fox News. Το πρώτο teaser-trailer δεν διαθέτει διαλόγους, αλλά διαθέτει μια έξυπνη ένταση, με τους τρείς πρωταγωνιστικούς γυναικείους χαρακτήρες να βρίσκονται σε ενα ασανσέρ.

"Βασισμένο στο αληθινό σκάνδαλο, το 'Bombshell' αποτελεί μια αποκαλυπτική ματιά μέσα στην πιο ισχυρή και αμφιλεγόμενη αυτοκρατορία στην ιστορία των media, το Fox News. Μια εκρηκτική ιστορία των γυναικών που κατάφεραν να ανατρέψουν τον άνθρωπο που το δημιούργησε."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jay Roach ("Austin Powers", "Meet the Parents", "Trumbo"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Charles Randolph ("The Big Short"). Πρωταγωνιστούν οι Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, John Lithgow, Alice Eve, Allison Janney, Alanna Ubach, Kate McKinnon, Stephen Root, Connie Britton, Malcolm McDowell.

Η ταινία που διαθέτει την ίδια θεματολογία με την τηλεοπτική σειρά "The Loudest Voice" του Showtime, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.