Πρώτο Trailer Απο Το "Bodied"

0

Το YouTube Originals κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Bodied", το δραματικό-κωμικό φίλμ του Joseph Kahn, που εστιάζει στον κόσμο των rap μονομαχιών.

"Ο Adam Merkin ("American Vandal"), ένας τελειόφοιτος σπουδαστής του Berkeley, εισέρχεται στο παιχνίδι των rap μονομαχιών ύστερα απο την γνωριμία του με τον Behn Grym ("Real Husbands of Hollywood") και κατά λάθος κερδίζει την πρώτη του μονομαχία. Μέσα απο τις προκλητικές προσβολές του, ο Adam ανέρχεται στην ιεραρχία της σκηνής των μονομαχιών, αλλά αποξενώνεται απο τους συμφοιτητές του, την σύντροφο του και τον καθηγητή λογοτεχνίας."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Joseph Kahn, ο σκηνοθέτης που έχει σκηνοθετήσει μουσικά βιντεοκλίπ για μερικούς απο τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως η Shakira, η Mariah Carey, οι U2 και οι Aerosmith.

Πρωταγωνιστούν οι Calum Worthy, Jackie Strong, Anthony Michael Hall, Rory Uphold, Jonathan Park, Walter Perez, Shoniqua Shandai, Charlamagne Tha God, Dizaster, Debra Wilson, Lisa Maley, Eddie Perino.

Η ταινία που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου, ενώ στις 28 Νοεμβρίου θα διατεθεί μέσα απο το YouTube Premium.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Bodied"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.