Πρώτο Trailer Απο Το "Bloodshot"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Bloodshot", την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου comic της Valiant. Το πρώτο trailer φανερώνει μια ταινία comic με αστεία πλοκή και ξύλινες ερμηνείες, σε ενα φίλμ που δεν φαίνεται να διαθέτει ούτε το στοιχειώδες ενδιαφέρον.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Ray Garrison, εναν στρατιώτη που σκοτώθηκε πρόσφατα και που επέστρεψε στη ζωή ως ο σούπερ ήρωας Bloodshot απο την εταιρεία RST. Με εναν στρατό νανοτεχνολογίας στις φλέβες του, ο Bloodshot είναι μια ασταμάτητη δύναμη, πιο δυνατός απο ποτέ και ικανός να θεραπεύεται στιγμιαία. Όμως, η εταιρεία εκτός απο το σώμα έχει πειράξει το μυαλό του και τις αναμνήσεις του. Τώρα πλέον ο Ray δεν γνωρίζει τι ειναι αληθινό και τι όχι, αλλά έχει αρχίσει να αναζητά τη αλήθεια."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Dave Wilson ("Love, Death & Robots") που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Eric Heisserer ("Arrival") και Jeff Wadlow ("Kick Ass 2"), βασισμένοι στο comic που δημιούργησαν οι Bob Layton, Don Perlin και Kevin VanHook.

Πρωταγωνιστούν οι Vin Diesel (The Fast & The Furious), Guy Pearce ("Memento"), Eiza Gonzalez ("Baby Driver"), Toby Kebbell ("RocknRolla"), Sam Heughan ("Outlander"), Talulah Riley ("Westworld") και Lamorne Morris ("New Girl").

Το "Bloodshot" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.