Πρώτο Trailer Απο Το "BlacKkKlansman" Του Spike Lee

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "BlacKkKlansman", το νέο φίλμ του Spike Lee, που είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία ενός Αφροαμερικανού αστυνομικού που εισήλθε σαν μυστικός μέσα στην οργάνωση Ku Klux Klan. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο φίλμ με ατμόσφαιρα 70's και χιουμοριστική προσέγγιση.

"Tο φίλμ είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία και την ζωή του Ron Stallworth, του πρώτου Αφροαμερικανού αστυνομικού του Colorado Springs, που διείσδυσε σαν μυστικός μέσα στην Ku Klux Klan. Παραδόξως ο Detective Stallworth (John David Washington) και ο συνεργάτης του Flip Zimmerman (Adam Driver), κατάφεραν να φτάσουν στα ανώτερα κλιμάκια της KKK, με σκοπό την αποτροπή του σχεδίου της οργάνωσης να καταλάβει την πόλη."

Πρώτο Trailer Απο Το "BlacKkKlansman" Του Spike Lee

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Spike Lee ("Do the Right Thing", "Malcolm X", "Inside Man"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στο βιβλίο του Ron Stallworth. Πρωταγωνιστούν οι John David Washington, Adam Driver, Topher Grace, Laura Harrier, Ryan Eggold, Robert John Burke, Jasper Pääkkönen, Corey Hawkins, Paul Walter Hauser.

Αν και μετά το πολύ αξιόλογο "Inside Man" του 2006, ο Spike Lee δεν έχει καταφέρει να γευτεί την επιτυχία, το νέο του φίλμ φαίνεται να αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια δυναμική επιστροφή, καθώς διαθέτει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και κινείται μέσα στην comfort zone του ταλαντούχου σκηνοθέτη.

Το "BlacKkKlansman" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 10 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.