Πρώτο Trailer Απο Το "Birds of Prey"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn", την spinoff ταινία απο το σύμπαν του Suicide Squad. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα τολμηρό φίλμ, με μια ατίθαση γυναικοπαρέα και εναν φαινομενικά αξιόλογο "κακό" χαρακτήρα.

Στη σκηνοθεσία του φίλμ του φίλμ βρίσκεται η Cathy Yan ("Dead Pigs"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Christina Hodson ("Bumblebee") ("Shut In", "Unforgettable"), βασισμένη στους χαρακτήρες των comics Harley Quinn και κάποιους απο το "Birds of Prey".

Στο ρόλο της Harley Quinn βρίσκεται η Margot Robbie ("Suicide Squad"), ο Ewan McGregor ("Trainspotting") υποδύεται τον κακό της ιστορίας Black Mask, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Mary Elizabeth Winstead ("10 Cloverfield Lane") στο ρόλο της Huntress, η Jurnee Smollett-Bell ("Underground") στο ρόλο της Black Canary και η Ella Jay Basco ("Veep") στο ρόλο της Cassandra Cain. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Rosie Perez ("Rise"), Chris Messina, Bojana Novakovic, Charlene Amoia, Ali Wong.

Το "Birds of Prey" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Birds of Prey"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.