Πρώτο Trailer Από Το "Birds of Paradise"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Birds of Paradise", το δραματικό φιλμ της Sarah Adina Smith. Το trailer φανερώνει ένα ακόμη ballarina-drama, με πικάντικη υπόθεση, όμορφα κορίτσια και όμορφες χορογραφίες.

"Η Kate Sanders (Diana Silvers) είναι μια φιλόδοξη, χαρισματική (και ολίγον αγοροκόριτσο) ανερχόμενη μπαλαρίνα από την Virginia, που εξαιτίας της κακής οικονομικής της κατάστασης, λαμβάνει μια υποτροφία για να φοιτήσει σε μια υψηλού κύρους σχολής μπαλέτου του Παρισιού. Κατά την άφιξη της στην διεθνούς φήμης σχολή, η αυτοπεποίθηση και το ψυχικό της σθένος θα δοκιμαστούν από την Marine Durand, μια όμορφη, μυστηριώδης νεαρή χορεύτρια, που πρόσφατα έχασε τον αδελφό της, που αυτοκτόνησε. Αν και γεμάτη αντιπαράθεση στην αρχή, η σχέση ανάμεσα στην Kate και την Marine θα εξελιχθεί σε μια συναισθηματικά φορτισμένη, ανταγωνιστική ένωση, που ταλανίζεται από τα ψέματα, την σεξουαλική αφύπνιση και τελικά την συναισθηματική πρόοδο, καθώς ρισκάρουν τα πάντα για να κερδίσουν το απόλυτο βραβείο της σχολής, ένα συμβόλαιο συμμετοχής στην Opéra national de Paris."

Πρώτο Trailer Από Το "Birds of Paradise"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Sarah Adina Smith, η οποία υπογράφει και το σενάριο βασισμένη στη νουβέλα της A.K. Small. Πρωταγωνιστούν Diana Silvers, Kristine Froseth, Jacqueline Bisset, Caroline Goodall, Hélène Cardona, Nassim Lyes, Roger Barclay, Stav Strashko, Jeremy Wheeler, Eva Lomby, Daniel Camargo, Alice Dardenne, Solomon Golding.

Το "Birds of Paradise" θα διατεθεί μέσα από το Amazon στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Birds of Paradise"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.