Πρώτο Trailer Απο Το "Big Eyes"

0

Η The Weinstein Company κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το το "Big Eyes", το βιογραφικό δράμα του Tim Burton.

""Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Walter Keane (Christoph Waltz), ο οποίος ήταν ένας απο τους επιτυχημένους ζωγράφους της δεκαετίας του 50'. Ο καλλιτέχνης γνώρισε την φήμη καθώς επαναπροσδιόρισε την εμπορικότητα και την πρόσβαση στην τέχνη, με τους αινιγματικούς πινακές του που απεικόνιζαν ορφανά παιδιά με μεγάλα μάτια. Η αλήθεια όμως δεν άργησε να αποκαλυφθεί: οι πίνακες του Keane δεν δημιουργήθηκαν απο τον ίδιο αλλά απο την γυναίκα του Margaret (Amy Adams). Απο ότι αποκαλύφθηκε, οι Keanes ζούσαν ένα ψέμα τεραστίων διαστάσεων. Το Big Eyes εστιάζει στην άνοδο της Margaret σαν ζωγράφο, την απίστευτη επιτυχία των έργων της και την ταραχώδη σχέση της με τον συζυγό της, ο οποίος απέκτησε παγκόσμια φήμη κλέβοντας την δουλειά της."

Βιογραφικό δράμα σε σκηνοθεσία Tim Burton και σενάριο των Scott Alexander ('The People vs. Larry Flynt", "Ed Wood") & Larry Karaszewski ("Man on the Moon", "Ed Wood").

Πρωταγωνιστούν οι Amy Adams, Christoph Waltz, Jason Schwartzman, Krysten Ritter, Terence Stamp, Danny Huston, Elisabetta Fantone, Leela Savasta, Jon Polito, David Milchard, Vanessa Ross, James Saito.

Υστερα απο το εξαιρετικό "Ed Wood" που κυκλοφόρησε το 1994, ο Tim Burton σκηνοθετεί ένα ακόμη βιογραφικό δράμα με πολύ αξιόλογο cast και ενδιαφέρουσα ιστορία που πιθανότατα θα αποσπάσει υποψηφιότητες για Oscar.

Το "Big Eyes" αναμένεται να κυκλοφορήσει στίς αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.