Πρώτο Trailer Απο Το "Between Two Ferns The Movie"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Between Two Ferns The Movie", το κωμικό φίλμ του Scott Aukerman, που είναι βασισμένο στα σκετσάκια του Zach Galifianakis στο Funny Or Die.

"Ο Zach Galifianakis ονειρεύτηκε να γίνει σταρ. Όμως, όταν ο Will Ferrell ανακάλυψει το ηλεοπτικό show 'Between Two Ferns' και το ανέβασε στο Funny Or Die, ο Zach έγινε περίγελος. Τώρα ο Zach και το συνεργείο του ξεκινούν ενα οδειπορικό για την υλοποίηση μιας παραγωγής με συνεντεύξεις υψηλού προφίλ, που θα τον βοηθήσουν να αποκαταστήσει την φήμη του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Scott Aukerman ("Between Two Ferns with Zach Galifianakis"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Zach Galifianakis. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Lauren Lapkus, Ryan Gaul, Jiavani Linayo και σε μικρότερους ρόλους οι Paul Rudd, Rashida Jones, Benedict Cumberbatch, Peter Dinklage, Chrissy Teigen, David Letterman, Jason Schwartzman, Tiffany Haddish, Paul Rust, John Legend, Adam Scott, Jon Hamm, Awkwafina, Hailee Steinfeld, John Cho, Keanu Reeves, Chance the Rapper και Brie Larson.

Το "Between Two Ferns The Movie" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Between Two Ferns The Movie"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.