Πρώτο Trailer Από Το "Benedetta" Του Paul Verhoeven

0

Η Pathe κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Benedetta", το νέο φιλμ του βετεράνου σκηνοθέτη Paul Verhoeven. Το trailer φανερώνει ένα πικάντικο, ερωτικό θρίλερ, από τον 82χρονο Ολλανδό δημιουργό που επιστρέφει στη σκηνοθεσία ύστερα από πέντε χρόνια, με αρκετά kinky διάθεση.

"Στα τέλη του 15ου αιώνα, με την πανώλη να ρημάζει τον κόσμο, η Benedetta Carlini (Virginie Efira) εισέρχεται στο μοναστήρι στην Pescia της Τοσκάνης, ως δόκιμη. Με την ικανότητα να κάνει θαύματα από την παιδική της ηλικία, η επίδραση της Benedetta στην ζωή της κοινότητας είναι άμεση και μνημειώδης. Σύντομα όμως, η Benedetta αρχίζει να βασανίζεται από ανησυχητικά θρησκευτικά και ερωτικά οράματα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Paul Verhoeven ("Basic Instinct", "Total Recall", "RoboCop"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον David Birke ("Elle"), βασισμένοι στο βιβλίο "Immodest Acts: The Life of a Lesbian Nun in Renaissance Italy" της Judith C. Brown.

Πρωταγωνιστούν οι Virginie Efira, Charlotte Rampling, Daphne Patakia, Lambert Wilson, Olivier Rabourdin, Hervé Pierre, Clotilde Courau, Guilaine Londez, Quentin D'Hainaut, Alexia Chardard.

Το "Benedetta" που προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών των καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Benedetta" Του Paul Verhoeven

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.