Πρώτο Trailer Απο Το "Before I Fall"

0

Η Open Road Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Before I Fall", το δραματικό φίλμ της Ry Russo-Young.

"Τι θα συνέβαινε αν είχες μόνο μια μέρα για να αλλάξεις τα πάντα? Η Samantha Kingston έχει τα πάντα: τους τέλειους φίλους, τον τέλειο σύντροφο και ένα φαινομενικά τέλειο μέλλον. Τότε, ξαφνικά όλα αλλάζουν. Υστερα απο μια τραγική νύχτα, η Sam ξυπνά χωρίς κανένα μέλλον. Παγιδευμένη να ζει την ίδια μέρα ξανά και ξανά, αρχίζει να αμφισβητεί το πόσο τέλεια ήταν η ζωή της. Καθώς ξεκινά να ξεδιπλώνει το μυστήριο μιας ζωής που ξαφνικά εκτροχιάστηκε, θα πρέπει να λύσει και τα μυστικά των ανθρώπων που είναι κοντά της και να ανακαλύψει τη δύναμη μιας ημέρας για να κάνει τη διαφορά, όχι μόνο στη δική της ζωή, αλλά και τις ζωές αυτών που βρίσκονται γύρω της, πρίν της τελειώσει ο χρόνος για πάντα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Ry Russo-Young ("Nobody Walks", "You Wont Miss Me"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Maria Maggenti ("Finding Carter"), βασισμένη στη νουβέλα της Lauren Oliver.

Πρωταγωνιστούν οι Zoey Deutch, Halston Sage, Jennifer Beals, Logan Miller, G. Hannelius, Elena Kampouris, Diego Boneta, Alyssa Lynch, Nicholas Lea, Kian Lawley.

Βασισμένο στη νουβέλα της Lauren Oliver και με υπόθεση που μοιάζει με μια δραματική εκδοχή του "Groundhog Day", το φίλμ της Ry Russo-Young φαντάζει σαν ένα ακόμη άνοστο νεανικό δράμα.

Το "Before I Fall" θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες τον Μάρτιο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.