Πρώτο Trailer Από Το "Beckett" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Beckett", την πρώτη ταινία της υπηρεσίας streaming που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Το trailer φανερώνει ένα θρίλερ δράσης που εστιάζει σε έναν Αμερικανό, που βρίσκεται μπλεγμένος και κυνηγημένος στην Ελλάδα, χωρίς να γνωρίζει το λόγο.

"Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα, ένας Αμερικανός τουρίστας, ο Beckett (John David Washington), μετά από ένα ατύχημα με τραγικές συνέπειες, γίνεται στόχος ενός ανελέητου ανθρωποκυνηγητού. Με τις τοπικές αρχές να τον καταδιώκουν και ενώ προσπαθεί να διασχίσει τη χώρα και να προσφύγει στην Αμερικανική Πρεσβεία για βοήθεια, η πολιτική ένταση κλιμακώνεται και ο Beckett βρίσκεται μπλεγμένος σε μια μυστηριώδη και βίαιη συνωμοσία."

Πρώτο Trailer Από Το "Beckett" Του Netflix

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ferdinando Cito Filomarino ("Antonia."), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Kevin Rice. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Luca Guadagnino, Marco Morabito, Francesco Melzi d’Eril, Gabriele Moratti.

Πρωταγωνιστούν οι John David Washington, Boyd Holbrook, Alicia Vikander, Vicky Krieps, Πάνος Κορώνης, Daphne Alexander, Γιώργος Πιρπασόπουλος, Όλγα Σπυράκη, Isabella Margara.

Το "Beckett" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 13 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.