Πρώτο Teaser-Trailer Απο Το "Bad Santa 2"

0

Η Miramax κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "Bad Santa 2", το sequel της ακατάλληλης κωμωδίας που κυκλοφόρησε πρίν απο 13 χρόνια. Αν και το teaser είναι πολύ σύντομο, η παρουσία και μόνο του Billy Bob Thornton στο ρόλο δημιουργεί αυτομάτως χαμόγελα.

Η πρώτη ταινία κυκλοφορήσε το 2003, με σκηνοθέτη τον Terry Zwigoff ("Ghost World") και πρωταγωνιστή τον Billy Bob Thornton ("Sling Blade", "Fargo" TV Series). Με καυστική διάθεση απέναντι στην πιο μεγάλη εορταστική περίοδο του χρόνου, προκλητικό χιούμορ και τον Billy Bob Thornton να αποδίδει εξαιρετικά στο ρόλο του μίζερου, απατεώνα-Αγιου Βασίλη, η ταινία γνώρισε απρόσμενη επιτυχία, ενώ απέσπασε και πολύ καλές κριτικές.

Στην σκηνοθεσία του δεύτερου φίλμ βρίσκεται ο Mark Waters ("Mean Girls", "Mr. Popper’s Penguins"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Doug Ellin ("Entourage"), Shauna Cross ("Whip It"), John Phillips ("Dirty Grandpa") και Johnny Rosenthal.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του αληταρά Willie, επιστρέφει ο Billy Bob Thornton, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kathy Bates, Christina Hendricks, Tony Cox, Brett Kelly, Ryan Hansen, Jeff Skowron, Jenny Zigrino, Cristina Rosato.

Αν και τα sequels σπάνια ξεπερνούν το πρώτο φίλμ, το "Bad Santa 2" μπορεί και να τα καταφέρει, αν και εφόσον οι τέσσερις(!) σεναριογράφοι έχουν γράψει μια αξιόλογη ιστορία.

Το "Bad Santa 2" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.