Πρώτο Trailer Από Το "Army of Thieves" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "Army of Thieves", το prequel του "Army of the Dead", που εστιάζει στον χαρακτήρα του διαρρήκτη Ludwig Dieter. Το trailer φανερώνει ένα διασκεδαστικό heist movie, που εξελίσσεται πριν την πανδημία των zombie.

"Σε αυτό το prequel του 'Army of the Dead' του Zack Snyder, ο Ludwig Dieter, ταμίας στην τράπεζα μιας μικρής πόλης, ζει την περιπέτεια της ζωής του, όταν μια μυστηριώδης γυναίκα τον προσλαμβάνει για να συμμετάσχει στην ομάδα των πιο καταζητούμενων εγκληματιών της Ιντερπόλ, η οποία προσπαθεί να ληστέψει μια σειρά θρυλικών, αδιάβλητων χρηματοκιβωτίων σε όλη την Ευρώπη."

Πρώτο Trailer Από Το "Army of Thieves" Του Netflix

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Matthias Schweighöfer ("The Manny", "Joy of Fatherhood"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Shay Hatten ("Army of the Dead", "John Wick: Chapter 3 - Parabellum"), βασισμένος σε μια ιστορία του Zack Snyder. Πρωταγωνιστούν οι Matthias Schweighöfer, Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Stuart Martin, Guz Khan, Jonathan Cohen, Noémie Nakai, Trent Garrett, John Bubniak, Barbara Meier.

Το "Army of Thieves" θα διατεθεί μέσα από το Netflix κάπου μέσα στο φθινόπωρο...

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Army of Thieves" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.