Πρώτο Trailer Από Το "Army of the Dead" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "Army of the Dead", το νέο φίλμ του Zack Snyder, ο οποίος επιστρέφει στη σκηνοθεσία ύστερα από μια οικογενειακή τραγωδία. Το trailer φανερώνει αυτό ακριβώς που περιμέναμε, μια εξωπραγματική περιπέτεια με μεγάλο προϋπολογισμό και εντυπωσιακές σκηνές δράσης, σε ένα έξυπνο zombie φιλμ που βρίσκεται μέσα στην ζώνη άνεσης του Zack Snyder.

"Ύστερα απο το ξέσπασμα μιας zombie επιδημίας στο Las Vegas, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το απόλυτο ρίσκο, εισβάλλοντας στη αποκλεισμένη ζώνη για την εκτέλεση της μεγαλύτερης ληστείας που έχει ποτέ επιχειρηθεί."

Στη σκηνοθεσία και την κινηματογράφηση βρίσκεται ο Zack Snyder ("300", "Watchmen", "Man of Steel"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Joby Harold ("King Arthur: Legend of the Sword"), βασισμένος σε μια ιστορία που έγραψε ο σκηνοθέτης του φιλμ.

Πρώτο Trailer Από Το "Army of the Dead"

Πρωταγωνιστούν οι Dave Bautista ("Guardians of the Galaxy"), Hiroyuki Sanada ("47 Ronin"), Omari Hardwick ("Power"), Theo Rossi ("Luke Cage"), Garret Dillahunt ("Fear the Walking Dead"), Nora Arnezeder ("Mozart in the Jungle"), Ella Purnell ("Miss Peregrine's Home for Peculiar Children"), Raül Castillo, Chris D’Elia και Ana de la Reguera ("Narcos").

Σύμφωνα με τον Zack Snyder:

"Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν δεσμά για εμένα. Αυτή τη φορά θα έχω την ευκαιρία να εκφραστώ μέσα από ένα συγκεκριμένο είδος ταινιών. Αυτό το φιλμ θα είναι το πιο γαμάτο, συνειδητοποιημένο και ασύλληπτο zombie φιλμ που έχει δει ποτέ κανείς. Κανείς δεν μου έδωσε τόση δημιουργική ελευθερία στο παρελθόν."

Το "Army of the Dead" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 21 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Army of the Dead"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.