Πρώτο Trailer Απο Το "Arkansas"

0

Και ενώ όλοι είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας (ψυχραιμία παιδιά), η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Arkansas", το αστυνομικό θρίλερ του ηθοποιού Clark Duke, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα βίαιο και σκοτεινό αστυνομικό θρίλερ, που εξελίσσεται στον άγριο Νότο της Αμερικής.

"Ο Kyle (Liam Hemsworth) και ο Swin (Clark Duke), ζούνε τις ζωές τους υπό τις διαταγές του Frog (Vince Vaughn), ενός διακινητή ναρκωτικών στο Arkansas, που δεν έχουν συναντήσει ποτέ. Την ημέρα κυκλοφορούν σαν φύλακες του πάρκου, ενώ την βράδυ εργάζονται σαν βαποράκια, υπό το βλέμμα των πρωτοπαλίκαρων (John Malkovich και Vivica A. Fox) του Frog.
O Swin φαίνεται να έχει βολευτεί στη πρωινή δουλειά και έχει συνάψει σχέση με την Johnna (Eden Brolin), παρά τις διαταγές για το αντίθετο, ενώ ο Kyle εξακολουθεί να αμφισβητεί τη βραδινή δουλειά του, προσπαθώντας να ανακαλύψει το ποιος είναι πραγματικά ο Frog.
Ο κόσμος τους θα ανατραπεί ξαφνικά, ύστερα από μια σωρεία λανθασμένων αποφάσεων και έτσι, ο Kyle, ο Swin και η Johanna θα βρεθούν στο στόχαστρο του Frog, ο οποίος κατά λάθος θα τους θεωρήσει απειλή για την αυτοκρατορία του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο ηθοποιός Clark Duke ("Kick-Ass"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Andrew Boonkrong ("Show Business"), βασισμένοι στο best-selling βιβλίο του John Brandon.

Πρωταγωνιστούν οι Vince Vaughn, Liam Hemsworth, Clark Duke, John Malkovich, Vivica A. Fox, Eden Brolin, Brad William Henke, Michael Kenneth Williams, Patrick Muldoon, Jeff Chase.

Το "Arkansas" θα κυκλοφορήσει σε αίθουσες (μάλλον δύσκολο) και video on demand, στις 5 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Arkansas"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.