Πρώτο Trailer Απο Το "Approaching the Unknown"

0

Η Paramount κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Approaching the Unknown", το sci-fi θρίλερ του Mark Elijah Rosenberg, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Ο William D. Stanaforth, είναι ένας αστροναύτης της NASA σε μια μοναχική αποστολή με κατεύθυνση τον πλανήτη Άρη. Αντιμέτωπος με μηχανικά προβλήματα και σωματική εξάντληση απο το μακρόχρονο ταξίδι. Αν και τα μάτια όλου του κόσμου είναι στραμμένα πάνω του, είναι εντελώς μόνος του και όταν το ταξίδι αρχίζει να φθείρει τα συστήματα του σκάφους, ο William θα αναγκαστεί να πάρει πολύ δύσκολες αποφάσεις που θα απειλήσουν την λογική του, την αποστολή και την ίδια του τη ζωή."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Mark Elijah Rosenberg, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Mark Strong, Luke Wilson, Sanaa Lathan, Charles Baker, Anders Danielsen Lie, Bettina Skye, Harry L. Seddon, Laurent Rejto, Lorenzo Beronilla, Lora Lee Ecobelli.

Με χαμηλό προϋπολογισμό και στουντιακή ατμόσφαιρα, το "Approaching the Unknown" φαντάζει σαν μια ακόμη προβληματική ταινία με θέμα τον Κόκκινο Πλανήτη.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 3 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.