Πρώτο Trailer Απο Το "Apostle" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Apostle", το νέο φίλμ του Gareth Evans. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα πολύ σκοτεινό και βίαιο φίλμ, που εξελίσσεται σε μια πολύ σκοτεινή εποχή της ανθρώπινης ιστορίας.

"Βρισκόμαστε στο έτος 1905. Ο Thomas Richardson ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο νησί για να σώσει την αδελφή του απο μια μυστηριώδη αίρεση, που απαιτεί λύτρα για την απελευθέρωση της. Σύντομα τα μέλη της αίρεσης θα μετανιώσουν την ημέρα που τα έβαλαν με αυτόν τον άνδρα, ο οποίος εισέρχεται ολοένα και πιο βαθιά στα μυστικά και τα ψέματα, πάνω στα οποία έχει κτιστεί αυτή η κοινότητα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Gareth Evans ("The Raid: Redemption", "V/H/S/2"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Dan Stevens ("The Guest", "Legion"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Sheen ("Underworld"), Lucy Boynton ("Sing Street"), Paul Higgins, Bill Milner, Mark Lewis Jones, Kristine Froseth, Annes Elwy, Blake Ridder, Ioan Hefin.

Με σκηνικό την σκοτεινή και μυστικιστική Αμερική στις αρχές του 20ου αιώνα και με πλοκή που φαντάζει σαν μια ιστορία εκδίκησης, το νέο φίλμ του Gareth Evans φαντάζει ενδιαφέρον, καθώς αναμένεται σαν ένα υβριδικό θρίλερ-δράσης.

Το "The Apostle" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 12 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Apostle" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.