Πρώτο Trailer Απο Το Animated "Connected"

0

Η Sony Pictures Animation κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Connected", το animated φιλμ του Mike Rianda. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα διασκεδαστικό και καλοφτιαγμένο φίλμ, που διαθέτει έξυπνη και επίκαιρη πλοκή.

"Όταν η Katie Mitchell, μια περιθωριακή δημιουργός, γίνεται αποδεκτή στη σχολή κινηματογράφου των ονείρων της, τα σχέδια της να συναντήσει τους ανθρώπους της στο κολέγιο ανατρέπονται, όταν ο ευσυγκίνητος πατέρας της αποφασίζει πως η όλη η οικογένεια θα πρέπει να συνοδεύσει την Katie στη σχολή και να συνδεθούν μια τελευταία φορά σαν οικογένεια. Η Katie και ο Rick ενώνονται με την υπόλοιπη οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων της πάντα θετικής μητέρας της Linda, του ζωηρού μικρού αδελφού της Aaron και το αξιολάτρευτο σκυλάκι Monchi της οικογένειας, για το απόλυτο οικογενειακό οδοιπορικό. Ξαφνικά, τα σχέδια της οικογένειας των Mitchell ανατρέπονται από μια τεχνολογική εξέγερση: σε ολόκληρο τον κόσμο, οι ηλεκτρονικές συσκευές που οι άνθρωποι αγαπούν, τα τηλέφωνα, οι οικιακές συσκευές και τα προσωπικά ρομπότ, αποφασίζουν να τα πράγματα στα χέρια τους. Με την βοήθεια δυο φιλικών δυσλειτουργικών ρομπότ, οι Mitchells θα πρέπει να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και να συνεργαστούν για να σώσουν τους εαυτούς τους και ολόκληρο τον κόσμο!"

Πρώτο Trailer Απο Το "Connected"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Mike Rianda ("Gravity Falls"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Jeff Rowe ("Disenchantment"), ενώ χρέη παραγωγών εκτελούν οι Phil Lord και Christopher Miller ("Spider-Man: Into the Spider-Verse", "The Lego Movie").

Πρώτο Trailer Απο Το "Connected"

Τις φωνές τους δανείζουν οι Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, Mike Rianda, Eric Andre και Olivia Colman.

Το "Connected" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.