Πρώτο Trailer Απο Το "Angelica"

0

Η Pierpoline Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Angelica", το μεταφυσικό θρίλερ του Mitchell Lichtenstein.

"Βρισκόμαστε στο Λονδίνο του 1880 και το μέσο της Βικτωριανής εποχής. Η Constance - μια υπάλληλος καταστήματος που έχασε τους γονείς της σε νεαρή ηλικία - ερωτεύεται τον γιατρό Dr Joseph Barton. Οταν γεννιέται η κόρη τους, το ζευγάρι είναι κατενθουσιασμένο, αν και η γέννα κόντεψε να στοιχίσει την ζωή της νεαρής μητέρας. Απο εδώ και πέρα η Constance θα πρέπει να εξασκηθεί στη σεξουαλική εποχή και να φανταστεί τον εαυτό της σαν ένα πολύ όμορφο κήπο, κλειστό απο ένα ψηλό σιδερένιο φράχτη. Πολύ σύντομα η καταπίεση της σεξουαλικής της επιθυμίας, αρχίζει να γεννά δαίμονες. Μια απόκοσμη οντότητα ξεπροβάλλει απο την υστερική φαντασία της Constance, ένα πνεύμα που διαπερνά τις κλειστές πόρτες και τρομοκρατεί το παιδί και την ευθραύστη μητέρα του. Οταν ένας βοηθός με ικανότητες στην παραψυχολογία καλείται στο σπίτι τους, ο μεσοαστικός κόσμος τους τελικά καταρρέει.."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Mitchell Lichtenstein, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο βασισμένος στη νουβέλα του Arthur Phillips.

Πρωταγωνιστούν οι Jena Malone, Janet McTeer, Ed Stoppard, Tovah Feldshuh, Glynnis O'Connor, Elizabeth Conboy, Marc Alan Austen, Lilian Price, Todd Faulkner, Eliza Holland Madore, Stuart Matthews, Francine Berman.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε μερικές ημέρες στο Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Δείτε το trailer [προηγείται διαφήμιση]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.