Πρώτο Trailer Απο Το "Angel Has Fallen"

0

Στην αρχή έπεσε ο Όλυμπος, στην συνέχεια το Λονδίνο και τώρα για κακή μας τύχη θα πέσει και ο Άγγελος, καθώς οι παραγωγοί του franchise υπέθεσαν πως το κοινό θέλει και τρίτο φίλμ απο τις εξωπραγματικές περιπέτειες του Mike Banning (Gerard Butler). Το πρώτο trailer της Lionsgate, φανερώνει αυτό που κάποιος που έχει δεί τις δυο προηγούμενες ταινίες θα περίμενε, μια ακόμη τραβηγμένη απο τα μαλλιά ιστορία, σε ενα franchise που φαίνεται να πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο.

"Ύστερα απο μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Αμερικανού Προέδρου Allan Trumbull (Morgan Freeman), ο έμπιστος σωματοφύλακας της Μυστικής Υπηρεσίας Mike Banning (Gerard Butler), κατηγορείται άδικα και συλλαμβάνεται.
Σύντομα όμως καταφέρνει να αποδράσει και πλέον βρίσκεται κυνηγημένος. Τώρα, ο Banning θα πρέπει να εισβάλει μέσα στην δική του υπηρεσία και να ξεγελάσει το FBI, στην προσπάθεια του να εντοπίσει την αληθινή απειλή ενάντια στον Πρόεδρο. Απελπισμένος να ξεσκεπάσει την αλήθεια, ο Banning στρέφεται σε απροσδόκητους συμμάχους για να καθαρίσει το όνομα του, να προστατεύσει την οικογένεια του και να σώσει την χώρα απο εναν επικείμενο κίνδυνο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ric Roman Waugh ("Snitch"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Robert Mark Kamen ("Taken") και Matt Cook, βασισμένοι στος χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Creighton Rothenberger & Katrin Benedikt.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει ο Gerard Butler, στο ρόλο του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται ο Morgan Freeman (ποιός άλλος?), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Nick Nolte, Tim Blake Nelson, Piper Perabo, Lance Reddick, Jada Pinkett Smith, Chris Browning και Danny Huston.

Το "Angel Has Fallen" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 23 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Angel Has Fallen"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.