Πρώτο Trailer Απο Το "All the Bright Places" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "All the Bright Places", το ρομαντικό δράμα του Brett Haley, που είναι βασισμένο στο διεθνές best-seller μυθιστόρημα της Jennifer Niven. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα κλασικό ρομαντικό δράμα, όπου δυο τραυματισμένες ψυχές βρίσκουν παρηγοριά ο ένας στον άλλο.

"Προσπαθώντας να ξεπεράσει την απώλεια της αδερφής της, η εσωστρεφής Violet Markey (Elle Fanning) ανακαλύπτει ξανά το πάθος για τη ζωή όταν γνωρίζει τον εκκεντρικό και απρόβλεπτο Theodore Finch (Justice Smith). Ο ένας θα αλλάξει την ζωή του άλλου, καθώς πασχίζουν με τα συναισθηματικά και φυσικά τραύματα του παρελθόντος, πρίν διαπιστώσουν πως ακόμη και οι πιο ασήμαντες στιγμές μπορεί να σημαίνουν κάτι.""

Πρώτο Trailer Απο Το "All the Bright Places" Του Netflix

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Brett Haley ("Hearts Beat Loud", "The Hero"), ενώ το σενάριο υπογράφουν η Liz Hannah ("Mindhunter") και η συγγραφέας του βιβλίου Jennifer Niven. Πρωταγωνιστούν οι Elle Fanning, Justice Smith, Keegan-Michael Key, Luke Wilson, Alexandra Shipp, Virginia Gardner, Nicole Forester, Felix Mallard, Lamar Johnson.

Το "All the Bright Places" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 28 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "All the Bright Places" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.