Πρώτο Trailer Απο Το "After"

0

Η Aviron Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "After", το ρομαντικό δράμα της Jenny Gage. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα πικάντικο young adult δράμα, που δεν φαίνεται να έχει να προσφέρει κάτι το καινούργιο στο είδη κουρασμένο είδος ταινιών.

"Η ιστορία ακολουθεί την Tessa, μια αφοσιωμένη μαθήτρια, συνεπής κόρη και πίστη σύντροφος του αγαπημένου της στο λύκειο, καθώς εισέρχεται στο πρώτο εξάμηνου του κολεγίου. Οπλισμένη με μεάλες φιλοδοξίες για το μέλλον της, ο προστατευμένος κόσμος της θα ανοίξει όταν θα συναντήσει τον σκοτεινό και μυστηριώδη Hardin Scott, έναν σαγηνευτικό και αντιδραστικό νεαρό άνδρα, που θα την κάνει να αμφισβητήσει όλα αυτά που νόμιζε ότι ήξερε για τον εαυτό της και αυτά που επιθυμεί απο την ζωή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Jenny Gage ("All This Panic"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Susan McMartin ("Mom" - TV Series), βασισμένη στη νουβέλα της Anna Todd.

Πρωταγωνιστούν οι Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Jennifer Beals, Peter Gallagher, Selma Blair, Meadow Williams, Hero Fiennes Tiffin, Dylan Arnold, Josephine Langford, Inanna Sarkis, Samuel Larsen, Pia Mia.

Το "After" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Απριλίου του 2019.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "After"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.