Πρώτο Trailer Απο Το "Adopt a Highway"

0

Η RLJE Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Adopt a Highway", το δραματικό φίλμ του Logan Marshall-Green, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο. Το πρώτο άνευρο trailer δεν κολακεύει ιδιαίτερα το φίλμ, που προφανώς στηρίζεται αποκλειστικά στην ερμηνεία του Ethan Hawke.

"Ο Russ Millings (Ethan Hawke) έχει μόλις αποφυλακιστεί, έχοντας εκτίσει μια ποινή 21 χρόνων, για κατοχή μαριχουάνας. Καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί σε ενα κόσμο που δεν γνωρίζει - συμπεριλαμβονομένης και της χρήσης του internet - βρίσκει ενα εγκαταλελειμένο μωρό πίσω απο ενα σκουπιδοτενεκέ, στο εστιατόριο που εργάζεται ως λαντζέρης. Χωρίς να ξέρει τι πρέπει να κάνει και φορτισμένος απο παρορμήσεις καλοσύνης και πανικού, ο Russ συνειδητοποιείπως αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία του για εξιλέωση."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο ηθοποιός Logan Marshall-Green ("Quarry", "Upgrade"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Ethan Hawke, Chris Sullivan, Christopher Heyerdahl, Mo McRae, Elaine Hendrix, Betty Gabriel, Anne-Marie Johnson, Milauna Jackson, Nate Mooney, Chris Williams.

Το "Adopt a Highway" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική την 1η Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Adopt a Highway"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.