Πρώτο Trailer Απο Το "A Beautiful Day in the Neighborhood"

0

Η Sony κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "A Beautiful Day in the Neighborhood", το βιογραφικό δράμα της Marielle Heller. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα υπέρμετρα μελοδραματικό φίλμ, που δύσκολα θα δελεάσει το κοινό έξω απο τα σύνορα της Αμερικής.

"Μια επίκαιρη ιστορία όπου η καλοσύνη επικρατεί του κυνισμού, βασισμένη στην αληθινή ιστορία της φιλίας ανάμεσα στον Fred Rogers και τον δημοσιογράφο Tom Junod.
Όταν ενας απαθής αρθρογράφος αναλαμβάνει να δημιουργήσει το προφίλ του Fred Rogers, σύντομα θα ξεπεράσει τον σκεπτικισμό του, μαθαίνοντας για την εμπάθεια, την καλοσύνη και την αξιοπρέπεια απο τον πιο αγαπημένο γείτονα της Αμερικής."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Marielle Heller ("Can You Ever Forgive Me?"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Micah Fitzerman-Blue ("Maleficent: Mistress of Evil") και Noah Harpster ("Transparent").

Πρωταγωνιστούν οι Tom Hanks, Matthew Rhys, Enrico Colatoni, Chris Cooper, Susan Kelechi Watson, Wendy Makkena, Maddie Corman, Sakina Jaffrey, Kitty Crystal, Maryann Plunkett.

Το "A Beautiful Day in the Neighborhood" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.