Πρώτο Trailer Από Την Μαύρη Κωμωδία "El Planeta"

0

Η Utopia κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "El Planeta", την μαύρη κωμωδία της Amalia Ulman. Το trailer φανερώνει μια μαύρη κωμωδία που εστιάζει-καυτηριάζει την ζωή μετά την μεγάλη οικονομική κρίση στην Ισπανία, που κατέστρεψε την ζωή πολλών ανθρώπων που πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με την έξωση από τα σπίτια τους.

"Μια μαύρη κωμωδία που εξερευνά την σύγχρονη φτώχεια, την γυναικεία επιθυμία και την πάντοτε πολύπλοκη σχέση ανάμεσα στην μάνα και την κόρη. Μια κόρη (Amalia Ulman) που αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι της ύστερα από τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να ενωθεί ξανά με την εκκεντρική μητέρα της, ενώ την ίδια ώρα πασχίζει να διατηρήσει τον μεσοαστικό τρόπο ζωής της που απειλείται από μια επικείμενη έξωση. Κατά την διάρκεια μιας εβδομάδας, βλέπουμε το πως οι ελπίδες της κόρης δοκιμάζονται, καθώς προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την σεξουαλικότητα της σαν ένα τρόπο διαφυγής. Την ίδια ώρα, η μητέρα της παρασύρεται προς έναν δρόμο μόνιμης ασφάλειας, μέσα στο κελί της φυλακής."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Amalia Ulman, η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Amalia Ulman, Ale Ulman, Nacho Vigalondo, Genoveva Garcia Castanon, Saoirse Bertram, Andrea Escobar, Zhou Chen, Carlos Carbonell, Lorena Rodriguez Alvarez, Raquel Iglesias Sanjurjo, Irene Iglesias Sanjurjo.

Το ασπρόμαυρο "El Planeta" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Sundance με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στα σινεμά μέσα στο φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Την Μαύρη Κωμωδία "El Planeta"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.