Πρώτο Trailer Από Την Δραματική Κωμωδία "Zola"

0

Η Α24 κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Zola", την δραματική κωμωδία της Janicza Bravo. Το trailer φανερώνει μια δραματική κωμωδία ακραίων καταστάσεων, που ακολουθεί δυο νεαρές κοπέλες που αποφασίζουν να πάνε στη Florida για να διασκεδάσουν και να κερδίσουν κάποια έξτρα χρήματα μέσα από το στριπτιζ.

"Η Zola (Taylour Paige), μια σερβιτόρα από το Detroit, σχηματίζει μια νέα φιλία με την πελάτισσα Stefani (Riley Keough), που την πείθει να την ακολουθήσει σε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο χορό και πάρτι στη Florida. Αυτό που αρχικά μοιάζει με ένα πολυτελές ταξίδι γεμάτο ξεσάλωμα, σύντομα εξελίσσεται σε ένα 48ωρο ταξίδι που περιλαμβάνει έναν νταβατζή χωρίς όνομα, έναν χαζό εραστή, κάποιους κακοποιούς από την Tampa και αλλες απροσδόκητες περιπέτειες σε αυτή την άγρια, που αν δεν την δεις δεν την πιστεύεις ιστορία."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Janicza Bravo ("Lemon"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Jeremy O. Harris ("#Nightstrife"), βασισμένοι σε μια σειρά αναρτήσεων που δημοσίευσε η ίδια στο Twitter. Πρωταγωνιστούν οι Taylour Paige, Riley Keough, Colman Domingo, Nicholas Braun, Jason Mitchell, Harlan Drum, Taylour Paige, Megan Hayes, Ari'el Stachel, Tony Demil, Steve Heinz, Andrew Romano.

Το "Zola" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά του εξωτερικού μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.