Πρώτο Trailer Από Την Δραματική Κωμωδία "France"

0

Η Kino Lorber κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "France", την δραματική κωμωδία του Bruno Dumont. Το trailer φανερώνει ένα φιλμ που σατιρίζει και καυτηριάζει την υπερέκθεση των διάσημων και την δίψα της κοινωνίας για gossip news.

"Η ιστορία ακολουθεί την France de Meurs (Seydoux), μια φαινομενικά ατάραχη celebrity-δημοσιογράφο της τηλεόρασης, που θα δει την καριέρα της, την προσωπική της ζωή και την ψυχολογική της σταθερότητα να διαταράσσονται, ύστερα από ένα ατύχημα με έναν νεαρό διανομέα στου πολυσύχναστους δρόμους του Παρισιού. Αυτό το ατύχημα θα πυροδοτήσει μια σειρά από αυτοκριτικές, αλλά και ένα περίεργο ρομάντζο."

Πρώτο Trailer Από Την Δραματική Κωμωδία "France"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Bruno Dumont ("The Life of Jesus", "Humanity"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Léa Seydoux, Blanche Gardin, Benjamin Biolay, Emanuele Arioli, Juliane Köhler, Gaëtan Amiel, Jawad Zemmar, Marc Bettinelli, Lucile Roche, Noura Benbahlouli, Abdellah Chahouat.

Το "France" κυκλοφορεί ήδη σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Την Δραματική Κωμωδία "France"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε