Πρώτο Trailer Απο Την Ανθολογία Τρόμου "XX"

0

Η Magnet Releasing κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "XX", την κινηματογραφική ανθολογία τρόμου που αποτελείται απο τέσσερις ιστορίες.

"Το XX είναι μια ανθολογία τρόμου που αποτελείται απο τέσσερις σκοτεινές ιστορίες, σκηνοθετημένες και γραμμένες αποκλειστικά απο ταλαντούχες γυναίκες: η Annie Clark (aka St. Vincent) κάνει το σκηνοθετικό της ντεπούτο με το ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ [The Birthday Party], η Karyn Kusama ("The Invitation", "Girlfight") ξορκίζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΟ [Her Only Son], η Roxanne Benjamin ("Southbound") φωνάζει ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ [Don't Fall] και η Jovanka Vuckovic ("The Captured Bird") τολμά να ανοίξει Το ΚΟΥΤΙ [The Box]. Η βραβευμένη animator Sofia Carrillo ("La Casa Triste") μοντάρει μαζί τέσσερις ενδιαφέρουσες ιστορίες τρόμου, με πρωταγωνίστριες τις Natalie Brown, Melanie Lynskey, Breeda Wool και Christina Kirk."

Το "XX" θα κάνει πρεμιέρα σε μερικές ημέρες στο Φεστιβάλ του Sundance, ενώ σε ένα περίπου μήνα (17 Φεβρουαρίου) το φίλμ θα διατεθεί μέσα απο τις πλατφόρμες video on demand.

Δείτε το trailer:

Πρώτο Trailer Απο Την Ανθολογία Τρόμου "XX"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.