Πρώτο Trailer Απο Το "The Only Living Boy In New York"

0

Η Amazon Studios κυκλοφόρησε το πρωτο trailer απο το "The Only Living Boy In New York", το δραματικό φίλμ του Marc Webb.

"Ο Thomas Webb (Callum Turner), ο γιός ενός εκδότη και της καλλιτέχνιδος συζύγου του, έχει μόλις αποφοιτήσει απο το κολέγιο και προσπαθεί να βρεί τη θέση του στο κόσμο. Μετακομίζοντας απο το Upper West Side (το σπίτι των γονιών του) στο Lower East Side, γίνεται φίλος με τον γείτονα του W.F. (Jeff Bridges), έναν καταστροφικό αλκοολικό συγγραφέα που καταναλώνει σοφές κουβέντες μαζί με σφηνάκια ουίσκυ. Ο κόσμος του Thomas αρχίζει να γυρνά όταν ανακαλύπτει ότι ο επί μακρόν παντρεμένος πατέρας του (Pierce Brosnan) έχει σχέση με μια σαγηνευτική και νεότερη γυναίκα (Kate Beckinsale). Αποφασισμένος να διαλύσει αυτή τη σχέσχ, ο Thomas καταλήγει στο κρεβάτι της ερωμένης του πατέρα του, προκαλώντας μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξουν όλα όσα νομίζει ότι ξέρει σχετικά με τον εαυτό του και την οικογένεια του."

Πρώτο Trailer Απο Το "The Only Living Boy In New York"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Marc Webb ("The Amazing Spider-Man 1-2", "500 Days of Summer"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Allan Loeb ("The Space Between Us").

Πρωταγωνιστούν οι Kate Beckinsale, Pierce Brosnan, Jeff Bridges, Cynthia Nixon, Kiersey Clemons, Callum Turner, Debi Mazar, Faith Logan, James Saito, Andy Mackenzie, Doris McCarthy, D Ivery.

Το φίλμ που δανείζεται τον τίτλο απο το ομώνυμο τραγούδι των Simon & Garfunkel, θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 14 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.