Πρώτο Trailer Απο Το "The New Mutants"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The New Mutants", την νέα ταινία απο το σύμπαν του X-Men. Το πρώτο trailer έρχεται με ένα απρόσμενο στύλ ταινίας τρόμου, κάτι που σε πρώτη φάση έχει εξάψει την φαντασία μας, καθώς ο τρόμος δεν συνδυάζεται πολύ συχνά με τα comics στον κινηματογράφο.

Αν και η πλοκή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιστορία εξελίσσεται σε μια μυστική εγκατάσταση όπου φιλοξενούνται νεαροί μεταλλαγμένοι που δεν γνωρίζουν απόλυτα τις υπερδυνάμεις που διαθέτουν.

Στην σκηνοθεσία του φίλμ βρίσκεται ο Josh Boone ("The Fault in Our Stars"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Kante Gwaltney, Scott Neustadter ("The Spectacular Now") και Michael H. Weber ("500 Days of Summer"), βασισμένοι στο comic που δημιούργησαν οι Chris Claremont και Bob McLeod.

Πρώτο Trailer Απο Το "The New Mutants"

Πρωταγωνιστούν οι Anya Taylor-Joy ("The Witch", "Split"), Maisie Williams, Charlie Heaton ("Stranger Things"), Henry Zaga, Blu Hunt, Mickey Gilmore, Thomas Kee και Alice Braga ("I Αm Legend").

Συνεχίζοντας τον δρόμο που άνοιξαν το "Deadpool" και το "Logan", το "The New Mutants" διαθέτει και αυτό τον σκοτεινό τόνο των νέων comic φίλμ της 20th Century Fox που φαίνεται να ακολουθεί πλέον μια διαφορετική και πιο ενδιαφέρουσα προσέγγιση.

Το "The New Mutants" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 13 Απριλίου του 2018.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.