Πρώτο Trailer Απο Το "The Man with the Iron Heart" [HHhH]

0

Η Mars Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Man with the Iron Heart", το πολεμικό δράμα του Cédric Jimenez, που είναι βασισμένο στην επιχείρηση "Anthropoid" που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

"Το Τρίτο Ράιχ βρίσκεται στην κορύφωση του. Η Τσεχική Αντίσταση στο Λονδίνο αποφασίζει να σχεδιάσει την πιο φιλόδοξη στρατιωτική επιχείρηση του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου: το Anthropoid. Δυο νεαροί νεοσύλλεκτοι, ο Jozef Gabcik και ο Jan Kubis ταξιδεύουν στην Πράγα με σκοπό την δολοφονία του Reinhard Heydrich, του πιο αδίστακτου αρχηγού των Nazi, επικεφαλής των SS, της Gestapo και εμπνευστής του φρικτού σχεδίου 'Final Solution', την συστηματική γενοκτονία των Εβραίων της Ευρώπης."

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Cédric Jimenez ("The Connection"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους David Farr (Hanna) και Audrey Diwan (The Connection), βασισμένοι στην bestselling νουβέλα του Laurent Binet.

Πρωταγωνιστούν οι Jason Clarke ("Dawn of the Planet of the Apes"), Mia Wasikowska ("Crimson Peak"), Jack O’Connell ("Unbroken"), Rosamund Pike ("Gone Girl"), Jack Reynor ("What Richard Did"), Geoff Bell, Björn Freiberg, Krisztina Goztola και Luca Fiorilli.

Βασισμένη σε μια αληθινή και πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, η ταινία του Cédric Jimenez με το πλούσιο cast, μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ αξιόλογο πολεμικό δράμα.

Το "The Man with the Iron Heart" που αρχικά είχε τον τίτλο "HHhH", θα κάνει πρεμιέρα στη Γαλλία στις 7 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Πρώτο Trailer Απο Το "The Man with the Iron Heart" [HHhH]

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.