Πρώτο Trailer Απο Το "The Limehouse Golem"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Limehouse Golem", το θρίλερ-τρόμου του Juan Carlos Medina.

"Το φίλμ εξελίσσεται το 1880, στους ρυπαρούς και ασυγχώρητους δρόμους του Βικτωριανού Λονδίνου. Η ιστορία ξεκινά στο πομπώδες, μπαρόκ music hall, εκεί όπου ο πιο διάσημος ερμηνευτής Dan Leno (Douglas Booth) ανεβαίνει στη σκηνή. Ο εφάνταστος ηθοποιός παρουσιάζει έναν μονόλογο, ενημερώνοντας το αφοσιωμένο κοινό του για την φρικτή μοίρα μιας νεαρής γυναίκας που κάποτε είχε κοσμήσει την ίδια σκηνή, την πολύ καλή του φίλη Elizabeth Cree (Olivia Cooke). Η Elizabeth πρόκειται να απογχονιστεί, καθώς κατηγορείται για την δολοφονία του συζύγου της John Cree (Sam Reid). Ο θάνατος της φαίνεται αναπόφευκτος μέχρι την ημέρα που ο Επιθεωρητής John Kildare (Bill Nighy) αναλαμβάνει την υπόθεση του Limehouse Golem, ενός διαβολικού κατά συρροή δολοφόνου που δολοφονεί αθώους ανθρώπους, αφήνοντας πίσω του πτώματα με το χαρακτηριστικό του σήμα 'Μ'. Τίποτε δεν είναι αυτό που φαίνεται, όλοι είναι ύποπτοι και όλοι έχουν ένα μυστικό."

Πρώτο Trailer Απο Το "The Limehouse Golem"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Juan Carlos Medina ("Insensibles"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Jane Goldman ("Kick-Ass", "X-Men: First Class"), βασισμένη στη νουβέλα του Peter Ackroyd.

Πρωταγωνιστούν οι Bill Nighy, Olivia Cooke, Eddie Marsan, Douglas Booth, Daniel Mays, María Valverde, Sam Reid, Morgan Watkins.

Το "The Limehouse Golem" θα κάνει πρεμιέρα στην Βρετανία την 1η Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.