Πρώτο Trailer Απο Το "The Cured"

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Cured", το θρίλερ τρόμου του David Freyne, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα "κοινωνικό" θρίλερ τρόμου, με ανεξάρτητο ύφος και μάλλον χαμηλό προϋπολογισμό.

"Τι συμβαίνει όταν οι απέθαντοι επιστρέφουν στη ζωή? Σε ένα κόσμο που μαστίζεται επί χρόνια απο έναν ιό που μετατρέπει τους ανθρώπους σε zombies με τάσεις κανιβαλισμού, η θεραπεία είναι πλέον γεγονός και η δύσκολη διαδικασία της επανένταξης των επιζώντων στην κοινωνία ξεκινά. Ανάμεσα στους πρώην αρρώστους είναι και ο Senan (Sam Keeley), ένας νεαρός άνδρας που στοιχειώνεται απο τις τρομακτικές ενέργειες που διέπραξε όταν είχε προσβληθεί. Ο Senan καλωσορίζεται πίσω στην οικογένεια της χήρας κουνιάδας του (Ellen Page) και προσπαθεί να ξαναρχίσει τη ζωή του, είναι όμως η κοινωνία έτοιμη να συγχωρήσει αυτόν και τους άλλους σαν και αυτόν? Η ο φόβος και η προκατάληψη θα διαλύσουν και πάλι τον κόσμο?"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Freyne, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Ellen Page, Sam Keeley, Tom Vaughan-Lawlor, Stuart Graham, Peter Campion, Amy De Bhrún, Lesley Conroy, Patrick Murphy, Natalia Kostrzewa, Chelsea Debo.

Αν και τα zombies έχουν πλέον κουράσει, το φίλμ του David Freyne φαίνεται να διαθέτει μια πιο ουσιαστική προσέγγιση, αντιμετωπίζοντας την επιδημία περισσότερο σαν ένα φαινόμενο που πρέπει να διαχειριστεί η κοινωνία και λιγότερο σαν μια αφορμή για εικόνες splatter.

To "The Cured" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.