Πρώτο Trailer Απο Το "The Bad Batch"

0

Η Neon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Bad Batch", την νέα ταινία της Ana Lily Amirpour.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε μια δυστοπία του μέλλοντος και ακολουθεί την Arlen (Waterhouse), η οποία βρίσκεται ξαφνικά παρατημένη σε μια άγονη περιοχή του Texas, αποκομμένη απο την πολιτισμένη κοινωνία. Καθώς προσπαθεί να πλοηγηθεί σε ένα τοπίο που δεν συγχωρεί κανένα λάθος, πέφτει στα χέρια μιας άγριας ομάδας καννιβάλων και σύντομα διαπιστώνει ότι θα πρέπει να πολεμήσει για σώσει τη ζωή της σε αυτή τη νέα πραγματικότητα. Καθώς η Arlen προσαρμόζεται στη νέα της ζωή, ανακαλύπτει ότι το να είσαι καλός ή κακός, εξαρτάται απο το ποιός βρίσκεται δίπλα σου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Ana Lily Amirpour ("A Girl Walks Home Alone at Night"), η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Suki Waterhouse, Jason Momoa, Jim Carrey, Keanu Reeves, Giovanni Ribisi, Diego Luna, Yolonda Ross, Emily O'Brien, Alina Aliluykina.

Υστερα απο το "A Girl Walks Home Alone at Night", η Ana Lily Amirpour επιστρέφει στη σκηνοθεσία με ένα φίλμ που είναι εξίσου περίεργο, αλλά σαφώς υψηλότερου προφίλ.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας με ανάμεικτες κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.