Πρώτο Trailer Απο Το "Sully" Του Clint Eastwood

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Sully", την νέα ταινία του Clint Eastwood, που εστιάζει στην αληθινή ιστορία της πτήσης 1549 της US Airways.

"Στις 15 Ιανουαρίου του 2009, ο κόσμος βίωσε το 'Θαύμα του Hudson' όταν ο Κυβερνήτης “Sully” Sullenberger κατάφερε να προσγειώσει το λαβωμένο αεροπλάνο του στα παγωμένα νερά του Ποταμού Hudson, διασώζοντας τις ζωές και των 155 επιβατών. Ομως, αν και ο Sully αποθεώθηκε απο το κοινό και τα μέσα για αυτή την απίστευτη και ιδιαίτερα δύσκολη προσγείωση, μια έρευνα ξεκίνησε για τα ακριβή αίτια του περιστατικού, μια έρευνα που απείλησε να καταστρέψει την φήμη και την καριέρα του."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Clint Eastwood ("Mystic River") ενώ το σενάριο υπογράφει ο Todd Komarnicki ("Perfect Stranger"), βασισμένος στο βιβλίο "Highest Duty" που έγραψαν οι Chesley “Sully” Sullenberger και Jeffrey Zaslow.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κυβερνήτη Sullenberger βρίσκεται ο Tom Hanks (“Bridge of Spies,” “Forrest Gump”), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Aaron Eckhart ("Olympus Has Fallen"), Laura Linney ("Kinsey"), Anna Gunn, Sam Huntington, Autumn Reeser, Jeff Kober, Holt McCallany και Tracee Chimo.

Με υπόβαθρο μια ενδιαφέρουσα και αληθινή ιστορία, η νέα ταινία του Clint Eastwood φαντάζει σαν ένα οσκαρικό άρμα, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Tom Hanks.

Το "Sully" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 8 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Sully" Του Clint Eastwood

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.