Πρώτο Trailer Απο Το "Stratton"

0

Η Gulf Film κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Stratton", το θρίλερ δράσης του Simon West.

"Ο Stratton, ένας ειδικός πράκτορας της MI6 και ο Αμερικανός συνεργάτης της του Marty, παρακολουθούν μια εργαστηριακή εγκατάσταση στο Ιράν, με σκοπό την εξουδετέρωση θανατηφόρων βιοχημικών όπλων. Αυτή η ιδιαίτερα πολύπλοκη αποστολή θα πάρει άσχημη τροπή και μέσα στο χάος ο Marty τρυματίζεται θανάσιμα. Ο Stratton γνωρίζει ότι ο έμπιστος φίλος του δεν θα τα καταφέρει.

Πίσω στη βάση, o Stratton καλείται να αναφερθεί στην επικεφαλής της MI6. Η ίδια έχει λάβει πληροφορίες σχετικά με τον Barovski, έναν πρώην πράκτορα της Σοβιετικής Ενωσης που πλέον λειτουργεί αυτόνομα. Θεωρούμενος ως νεκρός για περισσότερα απο 20 χρόνια, ο Barovski σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει θανάσιμα χημικά όπλα που έκλεψε απο τα πρώην αφεντικά του, για να πάρει εκδίκηση. Ακολουθώντας τα ίχνη του Barovski, o Stratton και η ομάδα του ταξιδεύουν στη Ρώμη, συμπεριλαμβανομένου και του Hank, έναν Αμερικανό πράκτορα που υπήρξε πιστός μαθητής του Marty. Οδηγούμενοι απο το μίσος για τον άνδρα που σκότωσε τον φίλο του, ο Hank ξεπερνά τα όρια και εκθέτει την κάλυψη της ομάδας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Barovski να αποδράσει. Ομως ο Stratton και η ομάδα του δεν είναι απο αυτούς που εγκαταλείπουν την αποστολή τους τόσο εύκολα..."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Simon West ("Lara Croft: Tomb Raider", "The Mechanic"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Warren Davis, βασισμένος στη νουβέλα που έγραψε ο Duncan Falconer.

Πρωταγωνιστούν οι Dominic Cooper, Connie Nielsen, Gemma Chan, Thomas Kretschmann, Tyler Hoechlin, Tom Felton, Derek Jacobi, Austin Stowell, Igal Naor.

Με ανέμπνευστη πλοκή και χαμηλό budget, το "Stratton" φαντάζει περισσότερο σαν μια ακόμη βιντεοπεριπέτεια και πολύ λιγότερο σαν κινηματογραφική παραγωγή.

Το "Stratton" θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία μέσα στο 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.