Πρώτο Trailer Απο Το "Silence"

0

Η Paramount κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Silence", την νέα ταινία του Martin Scorsese.

"Δυο Ιησουίτες ιερείς, ο Sebastião Rodrigues (Andrew Garfield) και ο Francis Garrpe (Adam Driver), ταξιδεύουν στην Ιαπωνία του 17ου αιώνα για να ερευνήσουν τον φημολογούμενο θρησκευτικό προσηλυτισμό αλλά και να αναζητήσουν τον αγαπημένο τους μέντορα (Liam Neeson) που αγνοείται. Σε μια χώρα όπου η κυβέρνηση έχει απαγορεύσει τον Καθολικισμό και σχεδόν όλες τις επαφές με τον έξω κόσμο, θα γίνουν μάρτυρες της δίωξης των Γιαπωνέζων Χριστιανών απο την ίδια τους την κυβέρνηση, η οποία επιθυμεί να "εξαγνίσει" τη χώρα απο οποιαδήποτε επιρροή της Δύσης. Τελικά οι ιερείς χωρίζονται και ο Rodrigues ταξιδεύει στην ύπαιθρο, με το ερώτημα: γιατί ο Θεός μένει σιωπηλός την ώρα που τα παιδιά Του υποφέρουν?"

Ιστορικό δράμα σε σκηνοθεσία του Martin Scorsese και σενάριο του Jay Cocks ("Strange Days"), βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Ιάπωνα συγγραφέα Shûsaku Endô ("The Sea and Poison", "Fukai kawa").

Πρωταγωνιστούν οι Liam Neeson, Ken Watanabe, Andrew Garfield, Adam Driver, Issei Ogata, Ciarán Hinds, Tadanobu Asano, Rich Graff, Yôsuke Kubozuka, Yoshi Oida.

Η ταινία που ο Martin Scorsese προσπαθούσε να υλοποιήσει απο το 1991, εστιάζει στην προσπάθεια των Ιησουιτών ιερέων να φέρουν τον Χριστιανισμό στην απομονωμένη Ιαπωνία του 17ου αιώνα. Ενα φίλμ που ύστερα απο συνεχείς αναβολές παίρνει το δρόμο για τις αίθουσες με μεγάλες φιλοδοξίες για τα Oscars.

Το "Silence" θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Πρώτο Trailer Απο Το "Silence"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.