Πρώτο Trailer Απο Το "The Secret Scripture"

0

Η Voltage Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Secret Scripture", το δραματικό φίλμ του Jim Sheridan.

"Η Roseanne McNulty (Redgrave) πρέπει να εγκαταλείψει το ψυχιατρικό ίδρυμα που νοσηλεύεται στο Roscommon της Ιρλανδίας, ένα μέρος που πρόκειται να κατεδαφιστεί και που αποκαλούσε σπίτι για περισσότερα απο πενήντα χρόνια. Ο Dr. William Grene (Bana), ο ψυχίατρος του νοσοκομείου, καλείται για να εκτιμήσει την κατάσταση της. Το ενδιαφέρον του γιατρού θα προσελκύσουν τα ανεξιχνίαστα τελετουργικά και τικ της Roseanne και η έντονη εξάρτηση της απο την βίβλο της, που ύστερα απο δεκαετίες έχει μεταμορφώσει σε ένα χειρόγραφο γεμάτο σχέδια και κρυπτογραφημένες σημειώσεις. Καθώς ο γιατρός εισέρχεται ολοένα και βαθύτερα στο παρελθόν της Roseanne, την βλέπουμε σαν μια νεαρή γυναίκα (Mara), το χάρισμα της οποίας αποδεικνύεται σαγηνευτικό. Μαθαίνουμε ότι μετακόμισε στο Sligo, για να εργαστεί στο καφέ της θείας της, ερωτεύτηκε ένα γοητευτικό πιλότο (Reynor) και το ότι ένας νεαρός ιερέας την ερωτεύτηκε παράφορα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jim Sheridan ("In The Name of The Father", "My Left Foot"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Johnny Ferguson, βασισμένος στη νουβέλα του Sebastian Barry ("Gangster No. 1", "Fallout").

Πρωταγωνιστούν οι Rooney Mara, Eric Bana, Jack Reynor, Vanessa Redgrave, Susan Lynch, Theo James, Aidan Turner, Tom Vaughan-Lawlor, Omar Sharif Jr..

Η ταινία που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Τορόντο χωρίς να ενθουσιάσει, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.