Πρώτο Trailer Απο Το "Rules Don’t Apply"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Rules Don’t Apply", το δραματικό φίλμ του Warren Beatty που επιστρέφει στην σκηνοθεσία ύστερα απο 18 περίπου χρόνια.

"Η ασυνήθιστη ερωτική ιστορία μιας ανερχόμενης ηθοποιού, του αποφασισμένου οδηγού της και του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου Howard Hughes, για τον οποίο εργάζονται.

Βρισκόμαστε στο Hollywood του 1958. Η πανέμορφη νεαρή ηθοποιός και μέλος της εκκλησίας των Βαπτιστών Marla Mabrey (Lily Collins), έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον διαβόητο Howard Hughes (Warren Beatty) και έχει μόλις φτάσει στο Los Angeles.

Στο αεροδρόμιο συναντά τον προσωπικό της οδηγό Frank Forbes (Alden Ehrenreich), ο οποίος βρίσκεται στη δουλειά δυο εβδομάδες και μοιράζεται το ίδιο θρησκευτικό και συντηρητικό υπόβαθρο. Η στιγμαία έλξη τους, όχι μόνο δοκιμάζει τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, αλλά αψηφά και τον πιο σημαντικό κανόνα του Hughes: κανείς υπάλληλος δεν μπορεί να έχει ερωτική σχέση με μια ηθοποιό που έχει συμβόλαιο. Ομως η περίεργη συμπεριφορά του Hughes διασταυρώνεται με την Marla και τον Frank με μοναδικό και απροσδόκητο τρόπο και καθώς εισέρχονται ολοένα και βαθύτερα σε αυτόν τον περίεργο κόσμο, οι αξίες τους δοκιμάζονται και οι ζωές τους αλλάζουν."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Warren Beatty ("Dick Tracy"), ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί και υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Lily Collins, Alden Ehrenreich, Ed Harris, Matthew Broderick, Chace Crawford, Martin Sheen, Annette Bening, Steve Coogan, Candice Bergen, Oliver Platt, Haley Bennett, Louise Linton, Taissa Farmiga και Alec Baldwin.

Το "Rules Don’t Apply" θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 23 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.