Πρώτο Trailer Απο Το "Power Rangers"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Power Rangers", την νέα κινηματογραφική μεταφορά της τηλεοπτικής σειράς "Mighty Morphin Power Rangers" των Haim Saban & Shuki Levy, που βασίστηκε στη Γιαπωνέζικη τηλεοπτική σειρά "Super Sentai".

"Η ιστορία ακολουθεί πέντε συνηθισμένα παιδιά του γυμνασίου που θα πρέπει θα σε κάτι το εξωπραγματικό όταν θα μάθουν ότι η πόλη τους, το Angel Grove, αλλά και όλοκληρος ο πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής απο μια εξωγήινη απειλή. Επιλεγμένοι απο το πεπρωμένο, οι ήρωες μας σύντομα ανακαλύπτουν ότι είναι οι μοναδικοί που μπορούν να σώσουν τον πλανήτη. Για να το καταφέρουν αυτό όμως, θα πρέπει να ξεπεράσουν τα προβλήματα της κακονικής τους ζωής και να ενώσουν τις δυνάμεις τους σαν Power Rangers, πρίν να είναι πολύ αργά."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Dean Israelite ("Project Almanac"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι John Gatins ("Real Steel", "Flight") και Ashley Miller ("X-Men: First Class").

Πρωταγωνιστούν οι Bryan Cranston, Elizabeth Banks, Bill Hader, Naomi Scott, Becky G., David Denman, Sarah Grey, Emily Maddison, Ludi Lin, RJ Cyler, Dacre Montgomery, Caroline Cave.

Το "Power Rangers" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου του 2017.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.